OBJAVITE

sigenx

O nama

 Agencija Sigenx osnovana je u Sarajevu 1997. godine i važi za jednu od vodećih agencija za nekretnine u Bosni i Hercegovini. Svakako sa najdužim radom i kontinuiranim prisustvom na tržištu nekretnina, uspješno i u kontinuitetu poslujemo 20 godina. U našem poslovnom pristupu klijent je na centralnom mjestu i važno nam je da je klijent zadovoljan sa ishodom posla. Imajući to u vidu, nastojimo vam pružiti istovremeno profesionalan i prijateljski vid usluge.

Naša Agencija oglašava Vašu nekretninu na aktuelnim web portalima, kao i printanim medijima te reklamnom bloku na televiziji (web portali: sigenx.com, pik.ba, nekretnine.ba, market.ba, štampa : Dnevni Avaz, Oslobođenje, SuperOGLASI sa 100 objava pojedinačnih oglasa, mediji: TV Alfa i Radio EFM). Agencija Sigenx je prepoznatljiva a time i konkurentna na tržištu nekretnina po oglašavanju u elektronskim i printanim medijima u našim poslovnicama u Beogradu, Novom Pazaru, Frankfurtu, Istanbulu, Podgorici i Splitu.

Kako bismo našu ponudu učinili dostupnom što većem broju klijenata agencija Sigenx je aktivna u izradi analize i ispitivanja tržišta, stalnoj potražnji kupaca i investitora, te posjedujemo listu klijenata koji su prijavili potražnju određenih nekretnina. Našim klijentima pored usluge posredovanja osiguravamo i kompletnu stručnu uslugu savjetovanja i pravnu pomoć. Obaveze, prava i odgovornosti između Agencije i klijenta definisane su Ugovorom o posredovanju ( u trajanju 3 ili 6 mjeseci ), pri čemu vam je osigurana potpuna pravna zaštita i sigurnost. 

IZABERITE PROFESIONALNOST – recite NE neovlaštenim agentima i neredu na tržištu – ZAŠTITITE SVOJA PRAVA

UKAŽITE POVJERENJE AGENCIJI SIGENX 033/654-793 ili 061/170-254
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije